Clan Suicide Squad

[$$-NL] is ontstaan door (vooral FPS) spelende vrienden die op thuis/home LAN tegen elkaar en vooral Counter-Strike (lang geleden begonnen met de eerste beta) speelden. Een aantal zijn ook online tegen andere clans gaan spelen op/via clanbase.

Echter op een LAN was en soms nog is [$$-NL] vooral een vrienden clan die het gezamenlijk tegen de aanwezige spelers/clans speelde en niet alleen met Counter-Strike (al is dat heel lang populair geweest op de LANS).

Lid

Om lid te worden was en is er niet veel nodig. Skills, al had/heb je die, was/is mooi meegenomen maar al was je gewoon gezellig/leuk genoeg en je wilde met ons samen spelen dan was er weinig meer nodig. Het nadeel van lid worden of zijn: je komt er nooit meer vanaf ook al speel je een tijd niet of misschien nooit meer. Suicide Squad is ziekte welke je nooit kwijt raakt (in de ogen van (oud)leden).

Online

Online speelde wij eerst met de [SS] tag maar omdat daar, door een bepaald verleden, weleens verkeerd op gereageerd werd zijn die (dus vooral door online) snel veranderd in [$$] en om het meer Nederlands te maken is daar de NL aan toegevoegd en is het [$$-NL] geworden.

De toekomst

Op dit moment spelen we niet echt samen online. Als er nog mensen zijn die online gamen dan wordt de TAG meestal niet gebuikt aangezien ze vaak toch "alleen" gamen (Ik speel zelf ook zonder de [$$-NL] TAG).

Misschien komt er in de toekomst nog eens eens spel uit wat de [$$-NL] gamers weer brengt en dat ze weer  en meer samen gaan knallen.